16 Ağustos 2013 Cuma

Bu bilgiyi gömün!



Sözde, Menderes, İsmet İnönü gibi birini devirmiş... Sözde, Menderes, Mustafa Kemal'in devrimlerine karşı sessiz devrim yapmış...

Eğer hal böyle ise, neden İsmet İnönü gibi ağzından Allah kelamıı bile çıkmayan biri, sözde İslamcı menderes'in güpegündüz Başbakanlık eskortları ile zinalara gitmesine, hatta kocaları evdeyken bu kadınların evlerine zina etmeye gitmesine hiç ses etmemiş? Aynı anda onlarca metresi olmasına neden tepki koymamış?

İsmet İnönü'ye;

- Efendim! Bu çok büyük bir açık. İki günde alaşağı ederiz artık Menderes'i...

diyenlere neden İsmet İnönü;

- Böyle bir şeyi ne ben duydum. Ne siz söylediniz. Bu bilgiyi gömün.

demiş?

Aynı bu gün olduğu gibi o gün de yaşanan her şey bir tiyatro. İnönü devrilmedi. Menderes Atatürk devrimlerine karşı devrim falan yapmadı.

Menderes'in kendisi Sabetayistti. Kabineleri de Sabetayist, kripto Yahudi ve kripto Ermeni doluydu. 5816 sayılı Atatürk'ü koruma kanununu bile Menderes çıkarttı. Menderes devrinin Cumhurbaşkanı Celal Bayar bir Kripto Yahudiydi. "Bizim bu İslami serbestlik sağlayan kararlarımıza bakıp da şeriat geri gelecek diye sevinenler var. Şu çok iyi bilinsin ki biz şeriatı bir daha getirilemeyecek surette gömdük geçtik." mealinde konuşmalar yapıyordu bu kripto Yahudi Celal Bayar...

Peki dönen tezgah neydi?


Çok basit... İkinci dünya savaşından sonra iki kutuplu bir dünya oluştu. Bir tarafta ABD, diğer tarafta Sovyet Rusya... Ve, Türkiye'de dinin üzerinde bu kadar baskılar olması neticesinde pek çok T.C. vatandaşı Komünizme kaymaya, hatta Türkiye devlet olarak Komünizme, doğu bloğuna kaymaya başlamıştı ki, ABD başkanı ve büyük büyük bir Mason olan Heryy Truman emri verdi, "Türkiye'de gerekirse İslami serbestlik sağlayın ama Türkiye'nin Komünizme kaymasına müsaade etmeyin."

Yaklaşık sekiz yüz bin Komünist karşıtı devlet adamlarını CIA yetiştirdi o tarihlerde. Stratejik Ülkelerden seçilen sekiz yüz bin kişi... Alparslan Türkeş bunlardan sadece ama sadece biriydi. Çünkü Komünizmin karşısına İslam'ın konması zaruretendi. İlk fırsatta Komünizmin karşısına Türkiye'de, Türk Miliyetçiliğini koymaya karar verdiler.

Aynı bu günkü gibi... "Gerekirse İslamcı geçinen birkaç siyasi lideri alın, kullanın, iktidara getirin. İpleri elinizden kaçırmadan Türkiye'nin milli ve manevi hassasiyetlerini yükseltin. Gerekirse Yeni Osmanlı hatta Hilafet söylemleri çıkarın... Vakit kaybetmeyin çünkü Türkiye; Rusya, Çin başta olmak üzere pek çok güçlü devlet ile çıkaracağımız 3. dünya savaşında hem beleş ve savaşçı askeri/ordusu itibariyle, hem de askeri üsleri, limanları ve stratejik konumu itibari ile bize lazım. "


İşte şuncacık şeyi, bu güne kadar anlayıp anlatabilmiş doğru düzgün bir tarihçimiz, mütefekkirimiz bile çıkmamış...

Şimdi ekranlarda, gazetelerde ahkam kesen yüzlerce sözde uzman ve stratejist var. Hepsi laylaylom.. Bu memlekette on tane aydın yok...


| Mehmet Fahri Sertkaya
 AkademiDergisi.com

07/05/2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar